Noniin, tässä on nyt osa 11. vaivaisen viikon myöhässä aikataulusta :D En jaksanut milläään mennä peliin ottamaan kuvia(sims kun on niin pirun hidas koneellani), vaikka olin osan kirjoittanutkin jo aikoja sitten :p Tässä tämä nyt kuitenkin on, toivottavasti kelpaa teille rakkaat lukijat.

t: Pösöpossu

 

Katy oli siis vastannut myöntävästi Tomin kosintaan ja he olivat heti alkaneet järjestellä häitä. Katy oli tietenkin pyytänyt Gretan kaasokseen, ja Tomi oli saanut bestmanikseen vanhan ystävänsä. Vaikka järjestelyt olikin aloitettu piakkoin kihlautumisen jälkeen ja häistä ei suunniteltu isoja, aika kuitenkin kului nopeasti ja noin vuosi oli jo ehtinyt kulua Katyn ja Tomin kihlautumisesta. Nyt oli kuitenkin se suuri päivä koittanut, kun Tomi ja Katy ajelehtisivat avioliittoon. Greta oli tullut auttamaan Katya pukeutumaan ja meikkaamaan kauniisti. Tomi oli myös valmistautumassa tärkeään hetkeen ystäviensä avustamana.

”Greta, minua jännittää ihan kamalasti!” Katy sanoi kimeällä äänellä. Greta tuhahti, heilautti uutta vaaleanvihreää tukkaansa ja katsahti Katyyn tylsistyneenä. ”Olet hokenut tuota samaa ainakin jo kymmenen kertaa! Itsehän sinä tätä haluat, unohda jo jännitys!” Greta sanoi tylsistyneenä. Katyn kasvot kääntyivät jo hieman hymyyn, mutta epävarmuus palasi pian. ”Jos tämä liitto epäonnistuu, kuin Mikaelinkin kanssa? Mitä minä sitten teen?” Katy hätäili. Greta katsoi Katyyn kuin hulluun. ”Kuvitteletko, tosiaan, että Tomi tekisi sinulle samoja asioita kuin Mikael?” Greta pudisteli päätään. ”Sinulla on vain pientä jännitystä ennen häitä”, Greta rauhoitteli. Katy pyöritti silmiään ja mumisi itsekseen. ”Vai pientä jännitystä…”

Greta naurahti ja viittasi Katya kohti peilipöytää. ”Tules nyt tänne, niin laitan sinulle kauniin kampauksen ja meikin.” Greta hihkaisi innoissaan. Katy totteli kiltisti ja istuutui Gretan eteen puiselle tuolille katsoen itseään peilistä. ”Tästä tulee varmasti loistava päivä”, Katy kuiskasi peilikuvalleen. Jännitys katosi pikkuhiljaa, Gretan kammatessa Katyn tummaa tukkaa nopein ja varmoin liikkein. ”Tomi kyllä yllättyy nähdessään sinun hääpukusi!” Greta kiljahti innoissaan. ”Sinä olet se päälläsi NIIN kaunis!”

Monien tuntien uurastuksen jälkeen Katy seisoi Gretan edessä kauniissa valkoisessa puvussaan, hiukset kauniilla nutturalla ja tiara päässä. ”No? Miltä näytän?” Katy kysyi Gretalta.”Voi Katy, olet kauniimpi kuin kuvittelinkaan! Tomi on hullu jos noin kaunis nainen ei kelpaa hänelle!” Greta vastasi kasvot loistaen onnesta. ”Nyt minun täytyy vielä laittautua ja sitten voimme mennä!” Greta katosi vessaan etsimään huulipunaansa ja Katy tunsi jännityksen vatsassaan. ”Toivottavasti kaikki menee hyvin” hän ajatteli.

Kaikki oli nyt valmista ja Katy seisoi ulkona Gretan vieressä. ”Tuolla Tomi on!” Katy kuiskasi innoissaan. Tomi näytti niin komealta. ”Oletko valmis Katy? Kohta lähdet kävelemään Tomia kohti”, Greta kuiskasi hymyillen. Katy katsoi rakasta ystäväänsä ja nyökkäsi. ”Kiitos Greta, sinusta on ollut suuri apu. Olet kyllä paras ystäväni koskaan”, Katy kuiskasi. Greta katsoi Katya liikuttuneena ja halasi tätä. ”Nyt hetki on tullut. Minä menen seisomaan tuonne”, Greta osoitti erästä penkkiä. ”Kun musiikki alkaa soida lähde kävelemään Tomia kohti. Kaikki menee varmasti loistavasti!” Greta kuiskasi ja lähti kävelemään kohti paikkaansa.

Katy oli nyt jäänyt yksin. Musiikki ei vielä soinut, kuului vain vieraiden naurua ja puhetta. Vieraita ei ollut paljon. Muutamia sairaalan työntekijöitä, jotka olivat tulleet läheisiksi Tomille tai Katylle. Kutsun olivat saaneet myös muutamat lapsuudenystävät. Samassa musiikki alkoi soida. Katy nielaisi ja lähti kävelemään tulevaa aviomiestään kohti.

Muutama kymmenisen metriä tuntui todella pitkältä matkalta. Katyn kädet tärisivät jännityksestä ja hengitystä ei kuulunut lähes ollenkaan. Vieraat olivat hiljentyneet ja kääntyneet katsomaan Katyn tuloa. Katy näki, että Tomi seisoi kauniin vihkikaaren alla hymy huulillaan. Greta taas katseli Katya todella onnellisen näköisenä. Muut vieraat hymyilivät herttaisesti. Kaikki näytti niin kauniilta ja täydelliseltä.

Katy saapui Tomin luokse. Tomi hymyili Katylle ja Katy vastasi hymyyn. ”Olet todella kaunis”, Tomi kuiskasi Katylle koskettaen tämän kättä. ”Ja sinä komea”, Katy kuiskasi takaisin. Katy halusi suudella Tomia, mutta ensin piti suorittaa vihkiminen. Papin sanat sanottiin kuin kuuroille korville Tomin ja Katyn katsellessa toisiaan. Kumpikaan ei saanut silmiään irti toisistaan.

”Katy Viitala, tahdotko ottaa Tomi Pihtisuon mieheksesi ja rakastaa häntä myötä- sekä vastoinkäymisissä?” Pappi sanoi ja sai Katyn havahtumaan. ”Tahdon”, Katy kuiskasi yhä katsellen Tomia. ”Tomi Pihtisuo, tahdotko ottaa Katy Viitalan vaimoksesi ja rakastaa häntä myötä- sekä vastoinkäymisissä?” Pappi jatkoi. Tomi hymyili ja katsoi Katya lumoutuneena. ”Tahdon”, Tomi sanoi varmalla ja kuuluvalla äänellä.

”Pujottakaa nyt sormiinne sormukset merkkinä suuresta rakkaudestanne”, pappi sanoi. Katy pujotti sormuksen Tomin sormeen vaivalloisesti kädet täristen. Tomi taas sai sormuksen Katyn sormeen vaivattomasti ja helposti. Katy katsoi uutta aviomiestään kasvot loistaen onnesta. Tomi näytti onnellisemmalta kuin koskaan!

”Voitte nyt suudella morsianta!” pappi sanoi viimeiset sanat. Tomi hymyili Katylle ja suuteli tätä hellästi, mutta varmasti. He olivat nyt virallisesti pari. Kukaan ei heitä voisi toisistaan erottaa! Vieraat taputtivat villisti ja jotkut jopa vihelsivät. Gretan innokas huuto kuului jostakin yleisön joukosta. Äkkiä Greta jo olikin uuden avioparin luona. ”Olisiko häävalssin aika?” hän kysyi leikkisästi. Tomi otti neuvosta vaarin ja kantoi Katyn muutaman metrin eteenpäin, jotta olisi tilaa tanssille.

Tomi otti Katyn vyötäisiltä kiinni ja he alkoivat tanssia. ”Rakastan sinua”, Tomi sanoi yksinkertaisesti, mutta niin ihanasti! Katy hymyili. ”Minäkin rakastan sinua ja nyt olemme virallisesti pari, eikö ole ihanaa?” Katy sanoi. Tomi nyökkäsi ja katseli vaimoaan rakastavaisesti.

Pian Katyn ja Tomin tanssi muuttui pelkäksi heilumiseksi. Aina välissä vaihdettiin lempeitä suudelmia. Katy kuuli, kun Greta oli houkuttelemassa vieraita tanssimaan. Vielä kukaan ei ollut kehdannut hypätä tanssin hurjiin pyörteisiin. Katy ja Tomi olivat ainoa pari tanssimassa. ”Odota Tomi rakas, käyn puhumassa hieman Gretalle.” Katy kuiskasi ja suuteli miestään.

Lastenlääkäri Karikin oli paikalla. Katy ajatteli saada Gretan ja Karin tanssimaan yhdessä. Olihan Kari sentään Gretan tyttären Mirandan isä! Katy pysähtyi Gretan viereen ja kuiskasi tämän korvaan: ”Mikset itse mene tanssimaan Karin kanssa? Sinulla on varmasti tunteita häntä kohtaan! Ja et voi käskeä muita tanssimaan, jos itse vain seisot tyhjänpanttina.” Greta katsoi Katya epäilevästi, mutta Katy työnsi Gretan Karia kohti varmasti. ”No, jos sitten kuitenkin”, Greta kuiskasi Katylle kiitollisena. ”Yritän kertoa hänelle Mirandasta ja katsotaan miten hän reagoi.”

Katy oli tyytyväinen itseensä. Olihan hän juuri saanut Gretan ja Karin tanssilattialle. Yhtäkkiä Tomi kuitenkin tarttui Katya kädestä ja veti tätä kohti suurta hääkakkua! Nauraen iloisesti nuoripari työnsi kakkua toistensa suuhun. Vieraat vain naureskelivat tälle leikille! Juhlia jatkettiin myöhään iltaan asti, kunnes jokaisen oli aika lähteä kotiin. Gretankin piti hakea tyttärensä hoidosta.

Illalla häiden loputtua Katy ja Tomi istuskelivat ulkona pehmeällä penkillä toisiinsa takertuneina. ”Häät olivat ihanat, maailman parhaat”, Tomi kuiskasi Katyn korvaan. Katy hymyili ja nyökkäsi. ”Mentäisiinkö kuitenkin sisälle, täällä alkaa olla viileä?” Tomi kysyi ja Katy nyökkäsi uudelleen.

Katy ja Tomi menivät makoilemaan sängylle. Tomi katsahti Katyyn hellästi ja Katy suuteli Tomia kiihkeästi. Tomi näytti kuitenkin epävarmalta, joten Katy kysyi, että mikä häntä vaivaa. ”Ei minua vaivaa mikään, mutta oletko sinä aivan varma tästä kaikesta? Pystytkö olemaan kanssani, vai satuttaako muisto Mikaelista vielä sinua?”

 Katy pudisti päätään ja nauroi. ”Minä olen täysin varma rakas Tomi! En ole ikinä ollut näin onnellinen!” Katy piti tauon. ”Ja nyt, sinä varmaankin tiedät, että mitä hääyönä tehdään…” Katy kuiskasi viettelevästi vetäen Tomia lähemmäs itseään.

Ja kyllähän Tomi tiesi.

Aamulla Katy heräsi mukavan hääyön jälkeen. Olo oli rentoutunut ja raukea. Ylös piti kuitenkin nousta, olihan sentään ensimmäinen aamu Tomin vaimona! Tomi itse nukkui vielä sikeästi sängyn vasemmalla puolella. Katy katseli uutta aviomiestään ja oli varma, että tämä liitto onnistuisi. Katyn haaveilut keskeytti kuitenkin puhelin, joka pirisi kovaäänisesti alakerrassa. Katy kiiruhti vastaamaan puhelimeen ennen kuin Tomi heräisi. ”Kuka kumma soittaa näin aikaisin?” Katy mumisi väsyneesti.

”Katy Viita… siis Katy Pihtisuo puhelimessa”, Katy vastasi sanoen nimensä väärin. Menisi varmasti hetki, ennen kuin hän oppisi sanomaan sen oikein! ”Hyvää päivää Katy, täällä Mirva Pulkkinen sosiaalitoimistosta,” kuului puhelimen toisesta päästä. Katy hämmästyi. Miksi ihmeessä hänelle soitettaisiin sosiaalitoimistosta? Sen saatte tietää ensi jaksossa! :D