Tässä on sitten osa 3 :) Pahoittelen osan lyhyyttä, mutta lupaan että ensi osa on sitten pidempi. VAROITUS! sisältää puolialastomia simejä!

snapshot_d62d68ba_1634626b.jpg

Muutama kuukausi oli kulunut ja Mikael todella oli saanut työpaikan. Katy oli iloinen miehensä puolesta, kun tämä oli käyttäytynyt asiallisesti, eikä saanut potkuja. Mikaelkin oli ollut iloisella mielellä jo melkein kaksi viikkoa. Ainut harmi oli vain se, että Mikael oli alkanut olemaan myöhään poissa. Eräänä päivänä kuitenkin tapahtui jotakin kamalaa, kun Katy oli kaupungilla ostamassa ruokaa Ashleyn kanssa..

snapshot_d62d68ba_363460c6-1.jpg

Mikael oli juuri tullut töistä kotiin mutta kenen kanssa? Noh, tämä neiti tässä on Luna Sun. Erikoisen nimensä neiti on saanut synnyttyään täydenkuun aikaan. Mikael ja Luna ovat tarjoilijoina samassa baarissa. Mikaelilla on ollut suhde tähän kauniiseen naiseen jo monen kuukauden  ajan. Nyt kun Katy on kaupungilla ja talossa ei ole ketään, Mikael uskalsi tuoda rakastajattarensa kotiinsa.

snapshot_d62d68ba_563462a8-1.jpg

Vaatteet lopulta hieman vähenivät ja Mikael ja Luna pitivät yhdessä hauskaa. Kuitenkin samalla kun he pitivät hauskaa, Katy saapui kotiin ruokaostosten kanssa. Mikael ja Luna eivät kuulleet mitään hauskanpidon lomasta..

snapshot_d62d68ba_163464b5.jpg

Joku kuitenkin kuuli ja se joku oli Katy. Kyyneleet valuivat poskia pitkin. Katy ei olisi ikinä voinut uskoa, että hänen miehensä pettää häntä! Ja vielä heidän makuuhuoneessaan! Katyn sisällä kiehui viha ja suru. Hänjuoksi vessaan itkemään ja sulattelemaan ajatuksiaan rauhassa.

snapshot_d62d68ba_b6442648.jpg

Hetken kuluttua Luna olikin jo lähtenyt. Mikael ja Luna eivät halunneet jäädä kiinni suhteestaan. Katy kuitenkin tiesi kaiken ja uskaltautui ulos vessasta. Hän juoksi raivoissaan Mikaelin luokse ja huusi:

– Miten sinä voit tehdä tämän minulle? Katy huusi itkun sekaisin sanoin. Luulin, että rakastat minua! Miten sä voi tehdä näin tyhmä sika!

snapshot_d62d68ba_964426a0.jpg

Mikael katseli Katya hetken hiljaa, mutta sitten nyrkki jo heilui. Katy huusi kivusta ja verta valui lattialle. Mikael kutsui raivoissaan Katya huoraksi ja vaikka miksi ennen kuin lähti ovat paukkuen ulos. Katy jäi täristen istumaan lattialle.

snapshot_d62d68ba_1644275a.jpg

Nyt täytyy mennä jonnekin turvaan, Katy ajatteli ja itki vuolaasti. Hetken päästä raivo otti vallan ja Katy huusi niin lujaa kuin ikinä jaksoi. Huudettuaan Katy pakkasi tavaransa ja haki Ashleyn leikkikehästä. Nyt oli aika lähteä turvaan. He hyppäsivät taksiin ja matkasivat kohti sairaalaa.

snapshot_564033f8_96442957.jpg

Muutaman tunnin kuluttua Katy ja Ashley olivat saapuneet sairaalaan väsyneinä ja nääntyneinä. Katyn haavat olivat muuttuneet pahannäköisiksi. Katy kysyi väsyneenä:

– Voisitteko auttaa meitä? Olemme niin väsyneitä. Minua pyörryttää ja päähän särkee.. Olen niin peloissani. Lapsenikin on aivan rättiväsynyt..

snapshot_564033f8_56442976.jpg

Vanha vastaanottovirkailija kauhistui nähdessään Katyn.

– Mitä ihmettä sinulle on käynyt tyttö kulta? Olet kamalan näköinen! Odotas niin kutsun apua.. Rouva kutsui heti sairaanhoitajan paikalle ja käski tätä viemään Ashleyn lastenosastolle ja Katyn heti lääkärin luokse.

snapshot_564033f8_d6442a14.jpg

Sairaanhoitaja oli tottunut pahemmankin näköisiin potilaisiin, mutta päätti viedä Katyn kuitenkin heti lääkärin luokse.

–Istuppa tähän tuoliin, niin vien sinut lääkärin luokse. Katy istui mukisematta ja katseli väsyneenä ympärilleen. Hänellä oli niin kovin turvallinen olo, että olisi oikein voinut nukahtaa..

snapshot_564033f8_76442a82.jpg

Lääkäri oli hieman pyöreä punatukkainen mies, joka hymyili aurinkoisesti. Sairaanhoitaja selitti tilanteen lääkärille:

– Nainen ja lapsi, tulivat juuri äsken. Naisella pahat ruhjeet, mutta lapsi näyttäisi olevan kunnossa, hieman väsynyt vain.

– Tuskinpa mitään kauhean vakavaa. Vie nainen nukkumaan, niin katsotaan huomenna sitten lisää, lääkäri sanoi. Sairaanhoitaja alkoi työntää Katya lepohuonetta kohti.

snapshot_564033f8_56442af2.jpg

Ja niin Katy sitten nukkui. Mitä Katylle ja Ashleylle käy? Löytääkö Mikael heidät? Se selviää ensi jaksossa..