Hei! Tässä osa nyt sitten on  :) Ei ole kauhean pitkä eikä mielenkiintoinen, mutta tämä olikín vähän semmoinen välijakso. Ihmettelen miten sain tämän tehtyä tänään :D (ainut päivä jolloin olen kotona tällä viikolla!) Kommenttia saa laittaa!

Pösöpossu

 

Katyn visiitti Gretan luona oli venynyt pidemmäksi, kuin oli kaavailtu. Katy asui Gretan luona jo toista kuukautta. Gretaa tämä ei häirinnyt, päinvastoin! Katy kuitenkaan ei tehnyt mitään. Hän vain istui, söi, nukkui. Hänestä oli kaikki eloisuus kadonnut. Greta toivoi kovasti, että pystyisi tekemään jotakin, jotta saisi ystävänsä piristymään. ”Voisimme kenties mennä yhdessä juhlimaan johonkin baariin”, Greta ajatteli, mutta muisti lopulta olevansa raskaana ja raskaanahan ei paljoa juhlittaisi. Greta huokaisi pettyneenä.

”Katy, sinun on nyt ryhdistäydyttävä! Et voi vain surra ja laiskotella. Mihin minun eloisa ja ihana ystäväni on kadonnut?” Greta sanoi surullisesti.

Katy kääntyi Gretan puoleen. ”Olet oikeassa. En voi murehtia menneitä.” Gretan kasvoille levisi ylpeä hymy. ”Jos lähtisit vaikka juhlimaan johonkin baariin? Piristyisit vähän ja saattaisit tavata joitakin mukavia miehiäkin!” Greta vinkkasi silmää.

 Katyn kasvot vääntyivät tyrmistyneeseen irvistykseen. Katy oli esittämässä vastarintaa, mutta Greta keskeytti hänet. ”Stop tykkänään! Johan sinä itsekin myönsit tarvitsevasi piristystä.” Katy katsoi Gretaa inhoissaan. ”Nyt mennään etsimään sinulle paremmat vaatteet bile-iltaa varten!” Greta naurahti.

Greta oli etsinyt kaapista Katylle sopivammat vaatteet iltaa varten. Katy katseli kauhuissaan korkeita korkoja, suurta kaula-aukkoa ja lyhyttä hametta. Greta huokaisi kyllästyneenä ja käski Katyn kokeilla vaatteita. ”Sinähän näytät upealta Katy!” Greta hihkaisi innoissaan. Katy ei näyttänyt olevan samaa mieltä, hän vain pudisteli ujosti päätään. Greta tuhahti. ”Ei sinun tarvitse aina näyttää tylsältä ja käyttää pitkiä hameita ja peittäviä paitoja! Et ole edes kolmeakymmentä!”

Katy käänsi katseensa lattiaan. ”En minä halua näyttää tänä iltana tylsältä, mutta tällaiset vaatteet eivät vain sovi minulle! Näethän sinä sen itsekin.” Greta katseli Katya päästä varpaisiin ja nyökkäsi. ”Ehkä tuo ei sitten ole ihan sinun tyyliäsi. Etsitään sinulle vaikka jotkin farkut” Greta hymyili ja kääntyi etsimään Katylle vaatteita.

Greta oli onnistunutkin löytämään Katylle vaatteet, jotka kelpasivat myös itse käyttäjälle. Katyn hiukset oli avattu kauniisti ja meikki oli täydellinen. Greta oli yllättynyt, kun Katyn hiukset olivat niin pitkät. Katy itse ei olisi halunnut avata hiuksiaan, mutta Greta käski ja Katyn piti totella. Vaaleat shortsit korostivat Katyn upeita jalkoja ja hän näytti todella kauniilta. ”Nythän sinä olet valmis iltaa varten”, Greta hymyili ylpeänä. Katy nyökkäsi vaisusti, mutta hänen ilmeensä oli iloinen.

 ”Enkö voisi sittenkin jäädä tänne? Minua ei nyt huvittaisi lähteä…” Greta murahti vihaisesti ja Katy ymmärsi ystävänsä mielipiteen. Olisi parasta lähteä ja viettää hauska ilta, jotta Greta olisi tyytyväinen.

Katy saapui pieneen yökerhoon ja istuutui heti baarijakkaralle. ”Saisinko jonkun drinkin”, Katy sanoi hieman sekavasti. ”Tulee!” vastasi tarjoilija pirteällä äänellään. ”Mitähän tästäkin illasta tulee?” Katy ajatteli väsyneenä juoden samalla drinkkiään. Kohta Katy tilasikin jo seuraavan juoman, ja seuraavan…

Monen drinkin jälkeen alkoholi alkoi vaikuttaa Katyyn. Hän kuitenkin tilasi vain uuden juoman harmitellessaan samalla yökerhon mies valikoimaa. ”Kenties pitäisi mennä tanssimaan, ehkä siellä olisi joku kiinnostunut mies…” Katy ajatteli masentuneena.

Tanssilattialla oli paljon ihmisiä. Katy katseli hämmästyneenä ympärilleen etsien samalla kiinnostuneita katseita. Yhtäkkiä Katyn edessä seisoi mies, joka ei ollut ulkonäöllä pilattu. Kuitenkin miehen koko olemus oli kovin charmikas ja puoleensavetävä, eikä Katy pystynyt katsomaan muualle kuin tähän mieheen. Nyt oli aika käyttää kovia flirtti keinoja…

”Mikäs kaunokainen täällä asustaa?” mies sanoi viettelevästi. Katy hihitti hieman ja vinkkasi miehelle silmää. ”Katy olen nimeltäni” kuului vastaus. Mies katseli Katya päästä varpaisiin ja hymyili voitonriemuisesti. ”Lähteekös Katy tanssimaan?” mies kysyi. Katy nyökkäsi ja he kaksi suuntasivat tanssilattialle.

Katy aloitti tanssin varovasti, mutta se kiihtyi nopeasti. Katy tunsi olonsa iloiseksi tanssiessaan tuntemattoman miehen kanssa kahden. Alkoholilla oli varmasti osuutensa asiaan, mutta Katy ei ajatellut sitä.

 

Lopulta mies ja Katy tanssivat lähekkäin, jalat toisissaan kiinni. Mies katseli Katya himoitsevin silmin. ”Mitäs jos lähdettäisiin jatkoille minun luokseni…” mies kuiskasi ja kohotti kätensä Katyn rintoja kohti…

Katy lopetti tanssimisen heti. Mitä kummaa tuo mies oikein ajatteli? Eihän Katy mikään huora ollut! Samassa Katyn päähän putkahti kauhea ajatus. Mitä jos hän olisi juonut vielä vähän enemmän? Silloin hän olisi varmaankin maannut aamulla alastomana tuon miehen sängyllä. Katy hätkähti ja puistatus kulki pitkin hänen selkäänsä. ”En minä ole tulossa…” Katy mumisi miehelle vastaukseksi järkyttyneenä ja lähti kävelemään pois miehen luota.

”Miten saatoinkin hölmöillä näin?” Katy ajatteli tuskissaan. ”Enää en kyllä koske alkoholiin enkä flirttaile tuntemattomille miehille!” Katy käveli huterasti pois yökerhosta kohti Gretan taloa.

Katy puki päälleen Gretan vanhan urheilupuvun ja laittoi hiuksensa kiinni. ”Eipä tästä illasta minulle paljon piristystä ollut. Jäljelle jäi vaan kamala päänsärky ja paha mieli”, Katy sanoi väsyneenä.

Katy meni nukkumaan Gretan sohvalle. Hän ei välittänyt millä nukkuisi. Kunhan pääsisi makaamaan johonkin! Päänsärky oli niin hirmuinen.

Pian kuitenkin Katy hätkähti ylös kuultuaan askelia. ”Ei kai se mies seurannut minua!” Katy huudahti hädissään. ”Mene pois, mene pois!”

”Mitä kummaa sinä huudat Katy? Minä tässä vain, Greta”, Greta sanoi kummissaan. Katy huokaisi helpotuksesta.” Se olikin vain Greta”, hän ajatteli. ”Olinpas typerä”, Katy kuiskasi Gretalle nauraen kuivasti. Greta näytti yhä kummastuneelta ja istuutui Katyn viereen sohvalle.

”Mikä ihme sinua vaivaa? Ja miksi tulit näin aikaisin? Olit poissa vain muutaman tunnin. Oletin että olet poissa koko yön” Greta kysyi huolissaan. Katy nielaisi. Greta oli oikeasti huolissaan. ”Olenko minä noin järkyttyneen näköinen?” Katy kysyi itseltään ajatuksissaan. ”Kerro jo Katy!” Greta hoputti.

Katy nyökkäsi ja kertoi toilailuistaan. Greta hihitti. ”Mikä nyt on noin hauskaa?” Katy kysyi ärtyneenä. Greta lopetti nauramisen ja vakavoitui. ”Katy, et kai sinä todella kuvitellut että se mies seuraisi sinua? Tuo mitä sinulle tapahtui on aivan tavallista tuollaisissa bileissä!”

Katyn kulmakarvat nousivat hämmästyksestä. ”Greta, en ole käynyt ennen tuollaisissa yökerhoissa. Minua pelotti ihan oikeasti!” Greta huokaisi ja katsoi Katya silmiin. ”Sinä olet vieläkin järkyttynyt siitä Mikaelista. Et sinä ennen olisi säikkynyt tuommoisesta. Sinun on pakko päästä yli! Ihan pakko!” Greta melkein huusi. Katy katsoi ystäväänsä surullisena. Vain Katy itse tiesi miltä tämä kaikki tuntui. Ei Greta voisi ymmärtää, vaikka hyvä ystävä olikin. Greta loi Katyyn vielä yhden katseen. ”Menepä nyt nukkumaan Katy. Järjestetään sinun asiasi sitten aamulla.” Greta sanoi ja hymyili Katylle lämpimästi.

Järjestetään asiasi? Mitä Greta sillä tarkoitti? Se selviää seuraavassa osassa :)