2070064.jpg

Eräänä  rauhallisena lauantai-iltana Katy Viitala oli laittamassa ruokaa miehelleen, jonka pitäisi saapua piakkoin kotiin. Tytär oli nukkumassa ja talossa oli hiljaista. Katy kuunteli lintujen laulua ja kuuli samalla tyttärensä suloisen tuhinan seinän läpi. Katy huokaisi. Yhtäkkiä rauhan rikkoi Mikaelin kotiin tulo. Ovat paukkuivat ja kuului huutoa.

2070084.jpg

-No hei rakas, Katy sanoi pahaa aavistellen. Minä olin tässä juuri laittamassa meille ruokaa..

-Turpa kiinni nyt nainen! Tiedätkö mitä susta puhutaan kaupungilla? Vittu ne sanoo, että oot pettäny mua sen postimiehen kanssa! Helvetti soikoon ajatteletkö ollenkaan muita ku itteäs? Vitun huora, perkele vihaan sua! Mikael huusi, että koko talo raikui.

2070102.jpg

Katy ei ehtinyt sanoa sanaakaan ja pian Mikaelin nyrkki osuikin hänen kasvoihinsa. Kasvoja kuumotti ja häntä alkoi pelottaa. Mikael löi häntä uudestaan ja juoksi sitten vihaisena ja huutavana makuuhuoneeseen. Katy tiesi, että enää tänään mies ei löisi. Äkkiä Katy tunsi kasvoillaan jotakin märkää. Hän meni vessaan katsomaan, että kuinka pahasti tänään oli oikein käynyt.

2070112.jpg

Verihän se siinä valui pitkin kasvoja. Katy eritti puhdistaa haavaa, mutta se kirveli niin paljon, että piti vain antaa olla. Katy nyyhkäisi. Kuka kumma saattoi laittaa tälläisiä juoruja liikkeelle, vai oliko mies keksinyt taas juttuja omasta päästään? Katy ajatteli surullisena. Tyttären huoneesta kuului hiljaista itkua ja Katyn piti juosta katsomaan, että mikä oli nyt hätänä.

2070125.jpg

Ashley oli herännyt ja Katy nosti ainoan tyttärensä syliinsä.

-Äiti, mitä sulla on naamassa? Ashley kysyi huolestuneena.

-Älä sinä kulta siitä huolehdi, äiti vain vähän sotki vahingossa kasvojaan. Katy vastasi hymyillen pienelle uteliaalle tyttärelleen.

2070200.jpg

Myöhemmin illalla, kun Ashley oli saatu nukkumaan, Mikael tuli pyytämään anteeksi:

-Sori hani, mun ei ollu tarkotus lyödä sua.. Voinka mä saada anteeks vielä tän kerran? Tää ei tuu enää toistumaan. Katy rakas sä tiedät, että mä rakastan sua aivan hemmetisti!

Ja mitäpä muutakaan Katy olisi voinut tehdä. Hän rakasti miestään paljon, vaikka tämä tekikin usein  virheitä.

2070134.jpg

-Noh hani, nyt kun ollaan sovittu, nii olisko aika mennä tonne makuuhuoneen puolelle, Mikael sanoi ja vinkkasi silmää.

 Katy yritti hymyillä urhoollisesti ja uskottavasti. Välillä oli niin vaikea antaa anteeksi ja hypätä heti sänkyyn, mutta eihän hänellä ole oikeutta panna vastaankaan..

2070174.jpg

Katy ja Mikael todella siirtyivät makuuhuoneen puolelle. Jätetäämpäs heidät nyt kahden ;) Katy oli antanut Mikaelille anteeksi ja Mikael oli tyytyväinen.

Jaksaako Katy todella antaa Mikaelin pompottaa itseään? Kuka kertoo perättömiä juttuja? Se selviää tulevissa jaksoissa ;)