Tässä on perheen ainut lapsi, Ashley Viitala. Hän on 4 vuotta vanha, ihana ja aina nauravainen lapsi. Ashley on siisti ja hyvin kiltti lapsi, mutta eihän sitä ikinä voi tietää millaiseksi hän muuttuu vanhempana.. Onneksi Ashley on vielä niin pieni, ettei ymmärrä vanhempiensa riitoja..

 

Tässä on perheen äiti Ashleyn kanssa. Äidin nimi on Katy Viitala. Hän on tällä hetkellä kotiäiti ja hänen suurimmat tehtävänsä kotona ovat ruoan laittaminen, siivoaminen ja aviomiehen totteleminen.. Katy on 21-vuotias. Opiskelut jäivät vähemmälle, kun hän tapasi nykyisen aviomiehensä Mikaelin. Katy ei mahtanut tunteilleen mitään ja muutaman vuoden kuluttua hän synnyttikin kauniin tytön, Ashleyn.

 

Viimeisenä, muttei kuitenkaan vähäsimpänä esittelemme perheen pään, Mikaelin. Mikael on 25-vuotias ja hänen elämänsä aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Noin 15-vuotiaana hän kokeili huumeita ja jäi pahasti koukkuun. 18-vuotiaana hän joutui vankilaan, koska hän oli ampunut ystävänsä Roopen. Vankilasta päästyään Mikael tapasi Katyn ja he muuttivat yhteen. Valitettavasti Mikaelilla on tapana turvautua enemmän nyrkkeihinsä kuin sanoihin ja tästä vaimo saa usein kärsiä..