snapshot_d62d68ba_362da7ca.jpg

Aamulla Mikael vaikutti tyyneltä, eikä ollut enää pienintäkään vaaraa, että hän olisi sattunut lyömään. Katyn haavat olivat jo hieman parantuneet ja iloinen mieli valtasi hänet. Mikaelhan rakasti häntä, eikä hän tekisi rakkaimmalleen enää koskaan mitään pahaa, eikö vain?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

snapshot_d62d68ba_562dae82.jpg

Mikael suuteli Katya intohimoisesti huulille ja lausui muutaman rakastavaisen sanan.  Katyn hymy vain kasvoi ja hän alkoi nauraa iloisesti. Katy meni pukemaan päälleen ja lähti herättelemään tytärtään iloisin mielin.

snapshot_d62d68ba_962da607.jpg

Ashleykin oli iloisella mielellä. Tyttö hymyili äidillensä kultaisesti ja jokelsi jotakin suloista, josta Katy ei saanut selvää. Katy nauroi ja halasi maailman suloisinta tytärtään. Tämä aamu oli alkanut niin hyvin.

snapshot_d62d68ba_b62da882.jpg

Mikael pyysi Katya laittamaan ruokaa. Katy jätti tyttärensä leikkimään nallella ja riensi itse hellan ääreen tekemään munakasta. Katyn laittaessa ruokaa, Mikael pelasi biljardia vakavana.

snapshot_d62d68ba_d62da8dd.jpg

10 minuutin kuluttua Katy ja Mikael kävivätkin jo syömään. Mikael söi hitaasti ja hiljaa, mutta lopulta hän sanoi:

– Me tarvitaan enemmän rahaa.

Katy hieman hätkähti. Tiesihän hän, että he tarvitsivat rahaa, ja paljon tarvitsivatkin, mutta Katyhan oli monet kerrat pyytänyt mieheltään lupaa mennä töihin, mutta silloin se ei tullut kysymykseenkään. Vai aikoiko mies mennä itse töihin?

– Oon ajatellut mennä töihin yhteen baariin. Yks frendi omistaa sen paikan ja se tarjos mulle tarjoilian paikkaa, Mikael sanoi.

Katy huokaisi hiljaa. Olihan Mikael ennenkin töihin mennyt, mutta hänet oli yleensä heitetty ulos muutaman viikon jälkeen. Katy kuitenkin sanoi olevansa iloinen miehensä puolesta ja lähti sitten tiskaamaan.

snapshot_d62d68ba_163464b5.jpg

Katy purskahti itkuun. Kävisikö tässä taas niin, että Mikael on töissä muutaman viikon ja sitten hänet heitetään ulos? Mikaelin viime työpaikka oli katastrofi. Kun Mikael oli saanut potkut, tuli kotiin kamalat laskut Mikaelin aiheuttamista kuluista. Niitä laskuja ei ole maksettu vieläkään puhumattakaan muista laskuista! Katy niiskutti hiljaa ja päätti lopulta ryhdistäytyä. Eihän aikuinen nainen voi pillittää tällä tavalla! Katy ajatteli. Nyt hänen täytyisi mennä itse töihin ja saada laskut maksettua. Niin hän tekisi. Ensin pitäisi vaan kysyä Mikaelilta lupa…

snapshot_d62d68ba_96346032.jpg

Katy meni Mikaelin luokse ja kysyi tältä:

– Rakas, olen ajatellut että ehkä minunkin kannattaisi mennä töihin. Saisin varmaankin jonkin sihteerin paikan, kun olin silloin nuorempana harjoittelussa..

– Kuuleppa, oletko miettinyt yhtään mihin Ashley sitten menee! On naisten homma olla kotona hoitamassa lapsia ja siivoamassa! Ethän sinä nyt edes osaisi mitään! Olet täysin saamaton tapaus! Anna mun nyt hoitaa nämä jutut ja keskity sinä laittamaan ruokaa! Mikael täräytti.

Katy mumisi myöntävän vastauksen ja poistui paikalta. Ehkä se on minun työni hoitaa kotia ja enhän minä osaisikaan mitään, Katy ajatteli surullisena.

snapshot_d62d68ba_76345d19.jpg

Lopun päivää Katy sitten siivosikin taloa, laittoi ruokaa ja hoiti Ashleyta Mikaelin pelatessa biljardia.

snapshot_d62d68ba_16346534.jpg

Myöhään illalla Mikael meni ulos ja tapasi ystävänsä Kaapon. Kaapo oli lusinut samassa vankilassa kuin Mikael ja he tunsivat toisensa sitä kautta. Kaapo oli myös tarjonnut Mikaelille työtä baarista.

– Terve Kaapo, Mikael sanoi hiljaa.

– Terve vaan. Pitkästä aikaa, Kaapo vastasi.

– Aiotko vielä ottaa mut töihin? Mikael kysyi huvittuneena.

Kaapo nauroi ja miehet vaihtoivat kuulumisia. Kaapo oli todella yllättynyt, kun Mikael oli naimisissa ja hänellä oli lapsikin. Mikael vakuutti Kaapolle, että naimisissa olo ei todellakaan rajoittanut hänen elämäänsä. Kaapo itse eleli sinkkuelämää ja pyöritti baaria. Kun kuulumiset oli vaihdettu ja työpaikasta sovittu Mikael lähti takaisin sisälle.

snapshot_d62d68ba_5634660f.jpg

– Rakas, missä sinä olit, Katy kysyi huolestuneena.

– Kävin sopimassa siitä työpaikasta ja kaikki on nyt kunnossa. Aloitan työt huomenna illalla, Mikael sanoi vaimolleen ja hymyili salaperäisesti.